Οι εμπειρίες μας

Δημιουργώντας γνήσιες και ανόθευτες αισθήσεις.

Ένα αξέχαστο δείπνο ή γεύμα δεν δημιουργείται μόνο από τα πιάτα του, αλλά από τις ιστορίες που υφαίνονται γύρω τους. Κι ο Astakos έχει να σας πει πολλές.

Οι ψαράδες στην παρακείμενη Ιχθυόσκαλα που σαλπάρουν κάθε ξημέρωμα για να επιστρέψουν με τις ψαριές της ημέρας, οι ψαροκασέλες, από όπου θα διαλέξετε τα ολόφρεσκα ψάρια σας, η ιδιόκτητη τράτα μας -το τέλειο φόντο για τη φωτογραφία σας στο Instagram ή ένα βίντεο στο TikTok- , αλλά και ο γκουρού των οστρακοειδών μας που επισκέπτεται το τραπέζι σας για να σας κατευθύνει, μέσα από μια διαδραστική εμπειρία, στη σωστή επιλογή των θαλασσινών σας, είναι μερικές από αυτές.

Οι μεζέδες που σας προσφέρονται πάνω στις παραμάνες ως καλωσόρισμα, είναι η δήλωση της πρόθεσής μας ότι εδώ θα έρθετε ως ξένοι, αλλά θα φύγετε ως φίλοι.

Ενώ, οι φλόγες του τζακιού μας, του πρωταγωνιστή της ανοιχτής κουζίνας μας, δεν ανάβουν μόνο για να ψήσουν αριστουργηματικά το ψάρι σας, αλλά για να πυροδοτήσουν τη διάθεσή σας, καλώντας σας να εξερευνήσετε μια γαστρονομική περιπέτεια πέρα από τα συνηθισμένα.